Форум Добрич в бъдеще време - София

  • 13 МАЙ 2018 Г.
  • Форум Добрич в бъдеще време - София
  • 11:00 - 15.00 ЧАСА

Лектори

Аспарух Коев

CEO на "Трансметрикс"

Аспарух е завършил Математическа гимназия в Добрич, компютърни науки в Американския университет в Благоевград и МБА във Vlerick Business School – Белгия. Той е основател и CEO на българската софтуерна компания „Трансметрикс“. „Трансметрикс“ развиват софтуер, чрез който се оптимизират разходите на логистичните компании и разговарят с няколко големи логистични компании на западноевропейския пазар. Идеята е чрез големи масиви от данни да се правят прогнози на натовареността като релевантни събития или цени на суровини.

Николай Михайлов

Режисьор

Николай е автор на проекта за документален филм „Иновативни учители“ (innovativeteachers.eu). Работи от 1998 г. като аниматор, визуализатор и режисьор за архитектурни, телевизионни, кино и уеб проекти. Завършва Анимационно кино в НБУ и е преподавал в УАСГ, НХА, ВТУ и СОФТУНИ. Участва като член на журито на Компютърно пространство (computerspace.org) и обича да посещава събития за визуални ефекти, уеб технологии и изкуство.

Мария Шишкова

Управляващ съдружник на Еймс Хюман Кепитал

Мария e завършила Езикова гимназия в Добрич и Софийския университет. В момента е управляващ съдружник на Еймс Хюман Кепитал, водеща консултантска компания в сферата човешките ресурси и директен подбор за високи управленски позиции. Тя ръководи организацията от нейното създаване през 1994г.  и изиграва основна роля в нейното утвърждаване като един от най-надеждните партньори на повечето от водещите международни компании в страната.

През 2010г. Еймс Хюман Кепитал става официален партньор на Дейл Карнеги Трейнинг за България и Мария оперативно отговаря за дейността на представителството.

Ралица Касимова

Координатор в Кооперация "Хранкооп - София"

Ралица е не само координатор производители в Кооперация Хранкооп – София, но и вдъхновител на много млади хора, които когато започват дейността си за отглеждане или производство на чиста храна имат нужда от вяра в себе си, в идеите си и надежда, че няма да са сами в трудните моменти. Работата й е да посреща всички нови производители, да изнамира начини да ги включи в някоя от дейностите на Хранкооп, да координира участията им в ежеседмичните фермерски пазари и събитията на Хранкооп.

Николай Генов

председател на Кооперацията "Хранкооп - София"

Николай е председател на Кооперацията „Хранкооп – София“ от две години и основен двигател за реализирането на фермерски пазари в цялата страна. Мечтата му е да спомогне за възраждане на кооперативния модел в България в селското стопанство, прилагайки новите идеи за създаване на общности от потребители, които активно подкрепят производителите.

Йордан Йорданов

Кмет на град Добрич

Г-н Йорданов е завършил Schiller International University, САЩ специалност MBA-International Business и УНСС, специалност„Икономика”.
Работил е като Заместник-областен управител на област Добрич,
Финансов анализатор в JPMorgan & Chase, САЩ и
Бизнес и инвестиционен специалист в MID-Atlantic Finance и Bank of Americ, САЩ.